2018

Moikka todella pitkästä aikaa!

Vuosi vaihtuu, eli jälleen on mainio aika pohtia mitä on tänä vuonna oppinut ja saavuttanut, sekä sitä, mitä haluaa ensi vuodelle tavoitteiksi asettaa. Saipa vuoden vaihtuminen mut myös heräämään siihen, että nyt on oiva hetki kirjoittaa taas tänne. Siitäpä päästäänkin yhteen tavoitteeseen; ensi vuonna haluaisin kirjoittaa tänne säännöllisesti. 

Tänä vuonna olen panostanut kouluun selvästi enemmän kuin ennen ja työnteko puolestaan on jäänyt vähän vähemmälle. Pari tenttiä odottaa kyllä uusintaa tammikuun lopulla, mutta muuten olen saanut suoritettua kaikki suunnitelmien mukaan:) 

2018 kohokohtia:

  • Dubai mieheni kanssa tammikuussa. Emme olleet nähneet 6 viikkoon, ja lensimme kumpikin eri puolilta maailmaa Dubaihin, jossa vietimme viikon yhteisen loman.
  • Costa del sol heinäkuussa, vietimme tuolla 2 viikkoa ja miehen ihana sisko Fadumo oli mukanamme reissussa. Ajoin tuolloin ensimmäistä kertaa autoa ulkomailla, olin aluksi aika paniikissa, varsinkin kun ajoimme yöllä lentokentältä pimeällä motarilla vuoren viertä, yrittäen samalla katsoa navia ja tarkkailla nopeutta, tienviittoja ja sitä, että ollaan oikealla kaistalla. Hui, mutta siitäkin selvitty, ja parin päivän jälkeen oikeastaan jo nautin siellä ajamisesta. Auto antoi ihanaa vapautta liikkumiseen ja helpotti paljon lomaa. Oli mahtavaa vaan aamulla pakata autoon biitsikamat, napata Lidlistä eväät ja suunnata rannalle koko päiväksi. Oi että kun tuli ikävä sinne tätä kirjoittaessa!
  • Hanko parhaan ystäväni Even kanssa elokuussa, uitiin meressä ja lainattiin tädiltäni fillarit, joilla päästiin liikkumaan ympäriinsä. Ilmakin oli juuri sellainen mitä Suomen kesä voi parhaimmillaan olla.
  • Ihanan ystäväpariskunnan häät elokuussa
  • Amsterdam äitini kanssa syyskuussa<3
  • Omat synttärini lokakuussa, oon yhä vaan niin kiitollinen näistä juhlista ja siitä, että mulla on niin ihania ystäviä<3
  • Lontoo & Bristol loppuvuodesta
  • Uusiin upeisiin ihmisiin tutustuminen!<3


Kiitos 2018.

Kommentit

  1. Ihanat muistot! Hangossa oli kyl tosi kivaa 😍 pyöräily siellä oli just jees 😄

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit