Lomakuulumiset Bangkokista

Moikka! Kirjoittelen täältä puulin reunalta 36 asteen helteestä! Lähdettiin aika ex-tempore tänne Thaimaan Bangkokiin nauttimaan vielä kun ehdittiin ennen syksyn kouluja, töitä ja kiireitä. Hotelli on Anantara Riverside, jossa olen viettänyt useamman loman lapsuudessa perheen kanssa. Kyseessä on Chao Praya joen varrella sijaitseva iso lomakeskus josta tulen kirjottamaan oman postauksen heti reissun jälkeen. Oli mielettömän ihana tulla takaisin tänne 8 vuoden jälkeen❤


Täällä on tosiaan trooppinen hiostavan kuuma ilmasto, ekoina päivinä oli aika tukalat olot kun ei illan hämärtyessäkään ilma viilentynyt yhtään, oikeastaan päinvastoin pimeällä tuntuu että on vielä kuumempi kuin päivällä!😅 Onneksi kaikkeen tottuu ja nyt kuumuus ei tunnu enää ahdistavalta. 



Ollaan päivisin uitu ja vaan oleiltu puulilla paljon, iltaisin suunnattu hotellin omalla lautalla joen yli (10min) kestkustaan tai Asiatique night marketiin. 
Nyt nautitaan viimeisistä päivistä täällä, kirjoittelen reissun jälkeen hotellin lisäksi paikoista joissa käyty ja shopattu ym!



Syksyä kohti suuntaan innolla, tällä hetkellä tuntuu että on hyvä motivaatio päällä opiskelujen suhteen, toivottavasti se pysyy ja kantaa läpi tän lukukauden😊





Kommentit

  1. Ootan innolla jatkoa 😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee😄koitan kirjottaa taas heti kotiin päästyä!

      Poista
  2. Näyttääpä ihanalta paikalta! ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä mielettömän ihana paikka!😍☺️

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit