Anantara Riverside

Moi! Kirjoitan nyt vihdoin hotellipostauksen, jonka lupasin kirjoittaa heti reissun jälkeen. Pahoittelut, että tää tulee näin myöhässä! Syyskuu oli superkiireinen koulun ja töiden takia, nyt pitäisi loppusyksyä kohden vähän helpottaa..🍂

 Anantara Riverside Bangkok

Jos oot mun instaa tai snäppiä seuraillut, niin tiedätkin jo, että kyseinen resortti on mun ehdoton lemppari.
Kyseessä on siis Anantara-hotelliketjuun kuuluva lomakeskus lähellä Bangkokin keskustaa, Chao Praya joen varrella. Hotellille saapuminen on jo kokemus itsessään. Isossa aulassa on ihanan eksoottinen raikas tuoksu, joka oli edelleen sama kuin 8 vuotta sitten. Respassa eteemme tuotiin tervetuliasjuomat jotka oli tehty tuoreista trooppisista hedelmistä. Henkilökunta on todella ystävällistä ja palvelualtista. Huoneemme upgreidattiin "river view" huoneeksi ilman että edes pyysimme sitä.


  
Huone

Meillä oli tilava huone parvekkeella ja yli pari metriä leveällä sängyllä. Ehkä mukavin sänky missä oon koskaan nukkunut! Parvekkeelta oli näkymä joelle. Isossa kylpyhuoneessa oli erillinen suihku sekä kylpyamme. Joka päivä huomasimme että huonesiivouksen yhteydessä oli tuotu 6 vesipulloa ja  tuoreita hedelmiä. Harmi että mulla ei oo nyt muita kuvia huoneesta, mutta täältä voi katsoa lisää!:)


Oma parveke

Aamupala

Aamupala-buffassa oli tarjolla kaikkea mahdollista, myös kunnon lämpimiä ruokia kuten riisiä, nuudelia, rapuja, erilaisia lihakastikkeita ym. Kokit valmistivat munakkaat täytteineen toiveen mukaan. Aamupalalla oli myös halal-vaihtoehtoja, mikä oli iso plussa. Mehuja löytyi aina useaa erilaista tuorepuristettua, lempparini oli ananas-guava😋. Leipää, sämpylöitä ja leivoksia oli kymmeniä erilaisia, pannukakut ja vohvelit paistettiin myös siinä näkyvillä, ai että se tuoksu kun käveli siitä ohi! Aamiaisen sai joko nauttia ilmastoidussa sisätilassa tai ulkona terassilla.




Pooli

Tällä hotlalla parasta on pooli-alue ja ylipäänsä koko hotellin trooppinen miljöö. Itse allas on todella iso, mahtuu ruuhka-aikanakin kunnolla uiskentelemaan. Aurinkotuolilla loikoillessa ei tarvitse nälän yllättäessä nousta ollenkaan ylös, vaan kivasti pientä nappia painamalla saa tarjoilijan paikalle😉😁 Tämän lisäksi tarjoilija kiersi parin tunnin välein tarjoilemassa ilmaisia hedelmiä ja mehujäätä. Täytyy muuten kiittää vielä erikseen allasbaarin kokkeja, tekivät mulle erikseen alusta asti Quesadillat pähkinäallergiani takia, ja muistivat/huomioivat koko viikon tämän "rajoitteeni".



Alla olevat kuvat varmaan puhuvat puolestaan.





Hotellilla on oma laituri josta lähtee jokilauttoja 20min välein keskustaan. Näillä kuljimmekin lähes päivittäin eestaas. Samalta laiturilta pääsee myös viidessä minuutissa basaarityyliselle Asiatique - nightmarketille. Täällä vietimme myös muutaman illan shoppaillen ja syöden. Hotellin yhteydessä on myös ostoskeskus, jossa on vähän kalliimpia muotiliikkeitä, mutta todella edullisia ravintoloita!



Hotellin yhteydessä oleva ostoskeskus

 Tästä näkyy hyvin ylhäältä päin hotellin ympärystöä (punakattoiset rakennukset hotellia):



Viimeisenä iltana suunnattiin Sirocco Sky Bariin, josta näki upeasti koko kaupungin. Täällä sisäänpääsylippu maksetaan drinkin muodossa, eli sisään ja hissiin pääsee ilmaiseksi, mutta ylhäällä jotain on tilattava jotta saa maisemia ihailla. Vartijat vahtivat taukoamatta ettei kukaan tule vain kuvia napsimaan ja häippäse😁 Pelkästään yksi kokislasi maksoi 15e! Mutta oli se kyllä sen arvoista näissä maisemissa💜




 Lämpimästi tätä hotellia ja Bangkokia suositellen,


 <3:Henna

Kommentit

Suositut tekstit